Op zondag 17 juni is het de laatste dag dat de tentoonstelling ‘The I and the Others’ in Kunstpodium T te zien is. We sluiten de expositie feestelijk af door de performance ‘Het Wij en de Objecten’, geschreven door Cindy Moorman, tweemaal met publiek op te voeren deze dag. Cindy is meester van de huidige expositie.
De performance zal om 14.00 en 16.00 worden opgevoerd. De expositie is open van 13.00 tot 17.00. Neem een kijkje op onze Facebookgroep om foto’s van voorgaande performances te zien!

Cindy maakt structuren van mensen zichtbaar. Dit doet ze op verschillende manieren, waaronder schilderkunst en performances. In de expositie ‘The I and the Others’ maakte Cindy een schildering met gelijknamige titel op de glazen deur van de exporuimte. De vier blauwe stippen staan voor de vier kunstenaars, de rode stippen staan voor het publiek. Tijdens de opening kreeg elke bezoeker een rode sticker die ze na afloop op de deur mochten plakken om het werk te laten groeien. De schildering op de deur staat bijv. voor de vier ruimten/vier kunstenaars, die elk een blauwe stip hebben.
Speciaal voor ons tienjarig bestaan schreef kunstenares Cindy Moorman een speciale performance voor Kunstpodium T, getiteld ‘Het Wij en de Objecten’. In de performance zullen menselijke formaties gemaakt worden in de vorm van geometrische figuren. Deze zal tijdens onze activiteiten diverse malen met publiek worden opgevoerd. De groep die per dag de beste performance uitvoert, zal tot dagwinnaar worden uitgeroepen en een prijs ontvangen. Aan het einde van ons seizoen zal de beste groep performers als winnaar worden uitgeroepen: zij winnen een diner in Kunstpodium T met Cindy Moorman!