Apprentice Master expo #8: Monuments, But Not Heavy | TAC Eindhoven.
17 Mei – 3 Juni 2018.
Jochem Rotteveel (meester)
Anestis Ioannou (Brussel)
Lieve Rutte (Utrecht)
Demi Levy (Nottingham)

‘Radical gestures that create ephemeral pieces, defying conventions, institutions, and not in the least: time. That is how you could describe the works by Anestis Ioannou, Demi Levy, Lieve Rutte and Jochem Rotteveel. With a certain lightness, the works claim their space, creating a world of their own. They are echoes of architecture, urban landscape and contemporary painting. The echoes in return become entities in their own right. Monuments almost, but never institutions.’

In de achtste tentoonstelling in het Apprentice Master programma van 2017/2018 exposeren Anestis Ioannou, Lieve Rutte en Demi Levy met kunstenaar Jochem Rotteveel als hun meester. De tentoonstelling zal plaatsvinden vanaf donderdag 17 mei tot en met zondag 3 juni 2018 in TAC Eindhoven. De opening vindt plaats op donderdag 17 mei van 20.00 tot 23.00. Tijdens de opening zullen de kunstenaars aanwezig zijn om een introductie te geven op hun werken. U bent van harte welkom om de opening bij te wonen of de tentoonstelling op de reguliere openingstijden van TAC te bezoeken.

OPMERKING: De oorspronkelijke data en locatie (Moira, Utrecht) van deze expositie zijn veranderd naar:
17 mei tot en met 3 juni 2018 in TAC, Eindhoven