De vierde en laatste Master Talk van het Apprentice Master seizoen 2017/2018 zal plaatsvinden op donderdag 31 mei 2018. Voorafgaand aan de opening van de dertiende en laatste tentoonstelling in de reeks, zal master Cindy Moorman in gesprek gaan met een moderator over haar werk. Na de mastertalk zal om 20.00 de tentoonstelling #AMP13 in Kunstpodium T worden geopend. U bent van harte uitgenodigd om zowel de mastertalk als de opening bij te wonen.

Cindy Moorman maakt constructies zichtbaar – uiteenlopend van sculpturale vormen tot sociale rituelen. Met tekeningen, performances, schilderijen, fotografie en interventies is haar oeuvre even formalistisch als sociaal geworteld te noemen. Betekenis en vorm worden door Moorman geabstraheerd; sociale rituelen zet ze naar haar hand, waarbij lijfelijkheid een grote rol speelt.

Het interview wordt gevoerd in het Nederlands. Toegang voor de mastertalk is gratis; entree voor het museum is voor eigen rekening.

WAT? Master Talk met Cindy Moorman
WAAR? Museum de Pont: Wilhelminapark 1, Tilburg.
WANNEER: donderdag 31 mei 2018, 17.00 tot 18.00

www.cindymoorman.nl
Foto door Najiba Brakkee.