Kunstpodium T is jarig! In 2018 blazen wij tien kaarsjes uit. Om deze mijlpaal te vieren, gaan wij diverse speciale evenementen organiseren door het jaar heen. We sluiten deze feestelijke periode af met een grote knaller!

Als afsluiting van ons feestseizoen organiseren wij een reünie-expositie in september 2018. Alle deelnemers van het Leerling/Meester-project en Apprentice Master-project van de afgelopen tien jaar zijn uitgenodigd om hun werk te tonen tijdens deze grootse tentoonstelling.

Heb jij in het verleden deelgenomen aan een van de projecten of exposities van Kunstpodium T? Dan nodigen wij jou graag uit om mee te doen en een recent of oud werk in te sturen voor deze expositie! Laat ons zo snel mogelijk weten of je interesse hebt en stuur een e-mail naar: party@kunstpodium-t.com. Stuur je ideetje in woorden of beelden voor een werk van ongeveer 30 x 40cm; 3D-werk en video’s zijn ook mogelijk; het medium is niet belangrijk.

In tegenstelling tot de rest van de exposities, zal er geen feestelijke opening plaatsvinden op vrijdag 14 september. De expositie is uiteraard dan wel gewoon te bezoeken. We sluiten zowel deze tentoonstelling als het hele tien jaar-seizoen af met een finissage op zondag 14 oktober. U bent dan van harte uitgenodigd!

Foto: groep Apprentice Master #9: NEW!!! Daan den Houter, Matthew Lanning, Hannah Parikh, Bjorn Pauwels, Jeroen Schampers.

Bekijk het Facebook-evenement hier.