Op dinsdagavond 29 mei 2018 vindt de tweemaandelijkse Pecha Kucha Tilburg plaats in theater De NWE Vorst. Kunstpodium T zal deze avond aanwezig zijn om een introductie te geven over onszelf en ons tienjarig bestaan dat wij in 2018 vieren. U bent van harte welkom!

Locatie: De NWE Vorst, Willem II Straat 49, Tilburg
Open: 20.00
Start: 20.20
Entree: gratis
Meer information op de website van De NWE Vorst

WAT IS PECHA KUCHA?

PechaKucha 20×20 is een simpele presentatieformat waarbij je 20 afbeeldingen elk gedurende 20 seconden laat zien. De afbeeldingen gaan automatisch verder terwijl je praat. Het format was bedacht door Astrid Klein en Mark Dytham van Klein Dytham architecture. De eerste PechaKucha avond werd gehouden in Tokyo in hun galerie/lounge/bar/club/creatieve keuken, SuperDeluxe, in februari 2003. Klein Dytham architecture organiseert nog steeds PechaKucha Night Tokyo en ondersteunt tevens het wereldwijde PechaKucha Night netwerk.
PechaKucha avonden zijn informele en gezellige bijeenkomsten waarbij creatievelingen samenkomen en hun ideeën, werk, gedachten, vakantiefoto’s et cetera tonen in het PechaKucha 20×20 format. Elke PechaKucha avond wordt georganiseerd door een lokale organisator, die een jaarlijkse overeenkomst heeft met PechaKucha HQ om hun programma uit te voeren. Dit zorgt ervoor dat elke PechaKucha Night relevant is voor de stad waarin het wordt uitgevoerd en zo een uniek platform kan bieden aan alle creativiteit die de stad te bieden heeft.