Apprentice Master expo #11: Listening to the Masses | Kunstpodium T, Tilburg
3 mei – 20 mei 2018
Abner Preis (master)
Melissa Downing (Groningen)
Sjel Musters (Rotterdam)

In de elfde tentoonstelling in het Apprentice Master programma van 2017/2018 exposeren Melissa Downing en Sjel Musters met kunstenaar Abner Preis als hun meester. De tentoonstelling zal plaatsvinden vanaf donderdag 3 mei tot en met zondag 20 mei 2018 bij Kunstpodium T.  De opening vindt plaats op donderdag 3 mei van 20.00 tot 23.00. Tijdens de opening zullen de kunstenaars aanwezig zijn om een introductie te geven op hun werken. U bent van harte welkom om de opening bij te wonen of de tentoonstelling op onze reguliere openingstijden te bezoeken!

Opmerking: de expositie is gesloten op donderdag 10 mei vanwege Hemelvaart.