Opening zaterdag 19 mei 16.00 – expositie van zondag 20 mei tot en met zondag 24 juni. //

Met de tentoonstelling Promising staat PARK stil bij het tienjarige bestaan van Kunstpodium T en het langlopende Apprentice Master project. Onder begeleiding van honderdvijftig meesters passeerden meer dan vijfhonderd jonge talenten de revue. Voor PARK was dit aanleiding om hieruit op subjectieve wijze zeven veelbelovende jonge kunstenaars te selecteren en ze een podium te bieden.

Deelnemende kunstenaars: Vince Donders, Danny Foolen, Marthe van de Grift, Wouter van der Laan, Janine van Oene, Annemarie Slobbe, Johnny Wiekhart.

De expositie loopt van zondag 20 mei tot en met zondag 24 juni 2018. U bent van harte uitgenodigd voor de opening op zaterdag 19 mei om 16.00 uur die verricht zal worden door Jeroen Bosch, oprichter en hoofdredacteur van Trendbeheer.

Tijdens de tentoonstelling geopend:
vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur
zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur
zondag van 13.00 tot 17.00 uur
Toegang is gratis