Apprentice Master expo #10: High Voltage; Moments of clarity in the studio | TAC Eindhoven
Michiel Hogenboom (master)
Tessa van Helden (Tilburg)
Sam Hersbach (Utrecht)
Geert Marijnissen (Gent)
Ryan Heath (Nottingham)

‘Finding your own voice as a young artist. About what it is to be a artist today. This groupshow presents key works and startingpoints. The artists share works that offered them an opening to a whole new development. Works with that plays a special role in the young oeuvre. The exhibition will be accompanied by online interviews with the artists, in which they talk openly about their work.

In de tiende tentoonstelling in het Apprentice Master programma van 2017/2018 exposeren Tessa van Helden, Sam Hersbach, Geert Marijnissen en Ryan Heath met kunstenaar Michiel Hogenboom als hun meester. De tentoonstelling zal plaatsvinden vanaf donderdag 19 april tot en met zondag 13 mei 2018 bij TAC in Eindhoven. De opening vindt plaats op donderdag 19 april van 20.00 tot 23.00 bij bovengenoemde locatie. Tijdens de opening zullen de kunstenaars aanwezig zijn om een introductie te geven op hun werken. U bent van harte welkom om de opening bij te wonen of de tentoonstelling te bezoeken in TAC op donderdag en vrijdag van 16 tot 21u of zaterdag en zondag van 13 tot 21u.