Op donderdag 11 januari 2018 luidt Kunstpodium T het nieuwe jaar in met een nieuwjaarsborrel en de opening van de nieuwe tentoonstelling #AMP3: Spatial Perspectives.
In 2018 viert Kunstpodium T haar tiende jubileum. Kunstpodium T is opgericht in het najaar van 2007 in Tilburg en is begonnen met het Leerling/Meester programma, de voorloper van het huidige Apprentice Master programma dat momenteel aan de tiende editie bezig is! Dit jubileum zal gevierd worden in 2018 met een gezellige nieuwjaarsborrel als de start van dit feestelijke jaar op donderdag 11 januari 2018.

Het nieuwe jaar zal tijdens de borrel worden geopend door Marcelle Hendrickx, wethouder van cultuur in Tilburg. Op 11 januari bent u dan ook van harte welkom om dit met ons te komen vieren en tevens een bijzondere expositie te bezichtigen. De borrel en opening vinden beide plaats in Kunstpodium T vanaf 20.00.

De tentoonstelling #AMP3: Spatial Perspectives is na opening te zien tot en met zondag 28 januari 2018. Naast meester Tamar Frank zullen apprentices Roel Mathijssen, Marije Miedema en Clare Louise Parr tentoonstellen. Meer informatie over de expositie vindt u hier.