Join the pARTy!

Kunstpodium T viert in 2018 haar tiende verjaardag!

Join the pARTY: 10 Jaar Kunstpodium T!

Kunstpodium T is jarig! In 2018 viert Kunstpodium haar tiende verjaardag. Dit willen we vieren met kunstenaars én het publiek in de stad Tilburg. Daarmee kunnen we Kunstpodium T tevens meer onder hun aandacht brengen en de band met de lokale kunstliefhebbers versterken. Ter gelegenheid van deze heugelijke mijlpaal willen wij diverse activiteiten organiseren.

In 2007 is Kunstpodium T opgericht in een monumentaal pand aan de Noordstraat in Tilburg in een vermoedelijk voormalige beeldhouwwerkplaats. Toen ving ook het Leerling/Meester programma aan, wat later een internationale richting insloeg en het Apprentice/Master-programma werd. In 2017 ging het tiende seizoen van het Apprentice/Master-project van start. In 2018 blikken wij graag terug op deze succesvolle en fijne tien jaar en blikken we vooruit op de volgende tien!

PERFORMANCE ‘Het Wij en de Objecten’

Speciaal voor ons tienjarig bestaan schreef kunstenares Cindy Moorman een speciale performance voor Kunstpodium T, getiteld ‘Het Wij en de Objecten’. In de performance zullen menselijke formaties gemaakt worden in de vorm van geometrische figuren. Deze zal tijdens onze activiteiten diverse malen met publiek worden opgevoerd. De groep die per dag de beste performance uitvoert, zal tot dagwinnaar worden uitgeroepen en een prijs ontvangen. Aan het einde van ons seizoen zal de beste groep performers als winnaar worden uitgeroepen: zij winnen een diner in Kunstpodium T met Cindy Moorman!

In de Facebookgroep ‘Join the pARTY’ zullen wij de foto’s delen die er van de performance gemaakt worden. Voeg je toe aan de groep om niets te missen van ons tienjarig bestaan en de performance!

Wat kun je onder andere verwachten van dit jubileum?

  • Een overzicht van tien jaar talentvolle kunstenaars die hebben deelgenomen aan onze projecten
  • Speciale evenementen door Tilburg heen
  • Een duik in de rijke geschiedenis van Kunstpodium T
  • Een kijkje in de toekomst van de komende tien jaar!

Benieuwd naar welke evenementen wij allemaal organiseren in het kader van ons tienjarig bestaan? Klik op de onderstaande knop voor het overzicht van al onze jubileumactiviteiten!

 

Bekijk al onze jubileumactiviteiten in onze agenda!

Kunstpodium T herkent en ondersteunt kunsttalent met kennisuitwisseling en experiment.

Contactgegevens
contact@kunstpodium-t.com
communicatie@kunstpodium-t.com

Klaartje Esch, Managing Director
06-18081128

Noordstraat 105, Tilburg