Tekstendesk

ARTpart Tekstendesk

Ben jij als kunstenaar sterk in je visuele beeldtaal, maar vind je het lastig om dit in tekst over te zetten? Om daarmee te helpen presenteert ARTpart een nieuw onderdeel: de tekstendesk. Voor een kleine prijs helpen wij je verder en schrijven we samen met jou de tekst. Tevens vergaar je nieuwe inzichten en leer je nieuwe manieren om over je eigen werk te praten.

We zijn er voor alle teksten, voor alle makers: artist statements, werkbeschrijvingen, theoretische inzichten verwerven over je werk, of het redigeren van bestaande teksten. Neem contact met ons op om je aan te melden of om vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden.

Bij de prijs inbegrepen zijn:
– Twee redirectie-rondes;
– Het invullen van een vragenlijst om inzicht te krijgen in je werk (niet bij redirectie);
– Het eindproduct.

Ja ik heb interesse! Gebruik het veld hieronder om ons direct een berichtje achter te laten.

9 + 15 =

Rechts vind je onze tariefen voor de teksten en diensten die wij aanbieden. Heb je een tekst van meer dan 10.000 woorden, een supersnelle deadline of een heel ander type tekst dat er niet tussen staat? Mail ons dan voor een prijs op aanvraag. 

Studenten krijgen een korting van 20% op de prijs van de rechtsgenoemde onderdelen.

De teksten worden geschreven door Linda Köke, projectcoördinator van ARTpart. Linda behaalde in 2016 haar MA in hedendaagse en moderne kunstgeschiedenis aan de Universiteit Utrecht en schrijft naast haar werk bij Kunstpodium T ook parttime voor Metropolis M.

Kunstpodium T herkent en ondersteunt kunsttalent met kennisuitwisseling en experiment.
Contactgegevens
contact@kunstpodium-t.com
communicatie@kunstpodium-t.com

Klaartje Esch, Managing Director
06-18081128

Noordstraat 105, Tilburg