{ARTpart}

Helps to unravel the art world

{ARTpart}

Met het project ARTpart stelt Kunstpodium T zich op als laagdrempelige helpdesk waar kunstenaars terecht kunnen met al hun vragen, zowel inhoudelijk over hun kunst als alles eromheen. Door de persoonlijke benadering en hun brede kennis, ervaring en netwerk is ARTpart een uitgelezen gelegenheid om de jonge kunstenaar verder te helpen. Aan de basis van ARTpart staan drie waarden: het ontwikkelen van de kunstenaar op ondernemersgebied, een inhoudelijke ontwikkeling van zijn of haar werk, en het vormen van een community van jonge kunstenaars waar kennisuitwisseling de basis is; waar kunstenaars, kunstkenners en kunstliefhebbers elkaar stimuleren en inspireren.

ARTpart is opgezet om de startende kunstenaar persoonlijk te helpen. Er zijn veel mogelijkheden voor de kunstenaar, maar vaak is het aanbod overweldigend of niet bekend. Daarom gaat Kunstpodium T met onze ervaring, ons netwerk en onze persoonlijke aanpak met je aan de slag. Ondersteund door een panel van experts gaan wij er een-op-een voor zorgen dat jij met de juiste partij in contact komt.

Alles is denkbaar: Hoe kan ik het beste een subsidie aanvragen? Hoe ga ik om met een werkconflict? Heb ik wel echt een website nodig? Of misschien ben je wel op zoek naar inhoudelijke feedback op je werk. Niets is te gek, leg het bij ARTpart neer en wij helpen je verder!

Stuur ons een mailtje op artpart@kunstpodium-t.com of bel Linda Köke, projectcoördinator van ARTpart op +316-48819394.

Waar loop jij als kunstenaar tegenaan? Wil je een keertje met ons sparren over je mogelijkheden?

Kunstpodium T herkent en ondersteunt kunsttalent met kennisuitwisseling en experiment.

Contactgegevens
contact@kunstpodium-t.com
communicatie@kunstpodium-t.com

Klaartje Esch, Managing Director
06-18081128