ARTpart

Bringing talent to the next level

ARTpart

Het doel van ARTpart is gericht op de vaardigheden van kunstenaars als sociaal ondernemer. ARTpart biedt een community waar kruisbestuiving plaatsvindt, waar kunstenaars, kunstkenners en kunstliefhebbers elkaar stimuleren en inspireren. Onder begeleiding van deelnemende partners, zoals het Noordbrabants Genootschap en Fontys ACI, leren ze om hun financierings- en subsidiemogelijkheden te verkennen, of ze volgen een masterclass of cursus voor timemanagement, communicatie en presentatie. Hun artistieke ontwikkeling als kunstenaar wordt tegelijkertijd verdiept door vakinhoudelijke feedback. Bijvoorbeeld door kunstkritische inhoudelijke gesprekken. Het doel is een laagdrempelige community van jonge kunstenaars te vormen, waar kennisuitwisseling de basis is. ARTpart is een vervolg op het Apprentice Master project, met als basis het idee dat een kunstenaar nooit uitgeleerd is: de doorlopende leerlijn van kunstenaars.

Dit programma wordt momenteel nog in de details ontwikkeld, maar op donderdag 8 maart zal de eerste startactiviteit plaatsvinden. Hierover volgt snel meer!

Ben je benieuwd naar de activiteiten die ARTpart organiseert en wil je een masterclass of lezing bijwonen? In het agendaoverzicht zie je wat er zoal op de planning staat.

Kunstpodium T herkent en ondersteunt kunsttalent met kennisuitwisseling en experiment.

Contactgegevens
contact@kunstpodium-t.com
communicatie@kunstpodium-t.com

Klaartje Esch, Managing Director
06-18081128