Maak kennis met {ARTpart}

Met het project ARTpart stelt Kunstpodium T zich op als laagdrempelige helpdesk waar kunstenaars terecht kunnen met al hun vragen, zowel inhoudelijk over hun kunst als alles eromheen. Door de persoonlijke benadering en hun brede kennis, ervaring en netwerk is ARTpart een uitgelezen gelegenheid om de jonge kunstenaar verder te helpen.
Aan de basis van ARTpart staan drie waarden: het ontwikkelen van de kunstenaar op ondernemersgebied, een inhoudelijke ontwikkeling van zijn of haar werk, en het vormen van een community van jonge kunstenaars waar kennisuitwisseling de basis is; waar kunstenaars, kunstkenners en kunstliefhebbers elkaar stimuleren en inspireren. 

Wat doen wij? 
In verschillende onderdelen helpen wij je verder met je vraag. Maak een afspraak met onze helpdesk om vrijblijven over je vraagstukken en problemen te praten. Misschien heb je wel al een gerichte vraag die je bij iemand van ons panel van experts kunt neerleggen. Wil je inhoudelijke diepgang in je kunstpraktijk en feedback van je medekunstenaars, maar niet weten waar te beginnen? Neem dan eens een kijkje bij wat onze Peer Critic sessies doen. En als je dan antwoord op al je vragen hebt, lees dan wat de tekstendesk voor je kan betekenen om dit in woord te vatten.

Een keertje langskomen en sparren over je kwestie? Stuur ons een mailtje!

Hoe kom ik in contact?

Je kunt altijd een mailtje sturen naar artpart@kunstpodium-t.com. Ook kun je op dinsdag, donderdag of vrijdag bellen met Linda K√∂ke, projectco√∂rdinator van ARTpart op +316 39 82 56 49.

Kunstpodium T herkent en ondersteunt kunsttalent met kennisuitwisseling en experiment.
Contactgegevens
contact@kunstpodium-t.com
communicatie@kunstpodium-t.com

06 – 39 82 56 49
Telefonisch bereikbaar
op werkdagen van 9-18h

Post- en bezoekadres:
Noordstraat 105
5038 EH Tilburg

Open vrijdag t/m zondag
van 13.00 tot 17.00