{ARTpart}

Helps to unravel the art world

{ARTpart}

Met het project ARTpart stelt Kunstpodium T zich op als laagdrempelige helpdesk waar kunstenaars terecht kunnen met al hun vragen, zowel inhoudelijk over hun kunst als alles eromheen. Door de persoonlijke benadering en hun brede kennis, ervaring en netwerk is ARTpart een uitgelezen gelegenheid om de jonge kunstenaar verder te helpen. 
Aan de basis van ARTpart staan drie waarden: het ontwikkelen van de kunstenaar op ondernemersgebied, een inhoudelijke ontwikkeling van zijn of haar werk, en het vormen van een community van jonge kunstenaars waar kennisuitwisseling de basis is; waar kunstenaars, kunstkenners en kunstliefhebbers elkaar stimuleren en inspireren.

In verschillende onderdelen helpen wij je verder met je vraag! Een keertje langskomen en sparren over je kwestie? Stuur ons een mailtje! 

Helpdesk

Wil je een keertje met ons in gesprek over dingen waar jij tegenaan loopt in je praktijk? Dan ben je van harte welkom om van onze helpdesk gebruik te maken. Maak een afspraak met ons via de mail en kom gerust een keertje langs. Bellen kan ook! 

Tekstendesk

Ben jij als kunstenaar sterk in je visuele beeldtaal, maar vind je het lastig om dit in tekst over te zetten? Om daarmee te helpen presenteert ARTpart een nieuw onderdeel: de tekstendesk. Voor een kleine prijs helpen wij je verder en schrijven we samen met jou de tekst. Tevens vergaar je nieuwe inzichten en leer je nieuwe manieren om over je eigen werk te praten. We zijn er voor alle teksten, voor alle makers: artist statement, werkbeschrijving, theoretische inzichten verwerven over je werk, of het redigeren van bestaande teksten. Klik hieronder om de prijzen te bekijken!

Panel van experts

Om de kunstenaars verder te helpen met specifieke vragen waar zij mee lopen, bundelt ARTpart de krachten met een aantal cultuur-experts. Elk van hen heeft kennis en ervaring op een bepaald vlak en helpt je graag verder. In een sessie van een uur ga je met een van hen intensief aan de slag met je vraag. Per jaar stellen zij vijf sessies van een uur gratis beschikbaar. 
Maak via onderstaande link kennis met onze zes panelleden en mail ons voor een afspraak!

Peer Critic Tilburg

In het najaar van 2018 is Kunstpodium T gestart met een peer critic groep: een groep bestaande uit professionele kunstenaars uit verschillende disciplines en andere kunst- en cultuurprofessionals die regelmatig bij elkaar komen om over elkaars werk te praten. Deze groep is voortgekomen uit de vraag die bij vele kunstenaars aanwezig is om diepgaand en kunstinhoudelijk feedback op hun werk te krijgen. Maandelijks komen zij bij elkaar op elkaars atelier, in tentoonstellingen of bij Kunstpodium T.

Hoe kom ik in contact?

Je kunt altijd een mailtje sturen naar artpart@kunstpodium-t.com. Ook kun je op dinsdag, donderdag of vrijdag bellen met Linda Köke, projectcoördinator van ARTpart op +316 39 82 56 49.

NIEUWSBRIEF

Sinds kort verstuurt ARTpart ook een maandelijkse nieuwsbrief. Je kunt je hiervoor aanmelden door je gegevens achter te laten bij de link onder de knop. Na aanmelding ontvang je maandelijkse updates over het (Brabantse) kunstveld, tips en tricks over hoe je praktijk beter kan worden, columns voor en door kunstenaars, updates over het project, open calls en interessante activiteiten voor kunstenaars en allerlei andere dingen die interessant zijn voor kunstenaars en makers.

Wil je op de hoogte blijven van ARTpart? Meld je dan nu aan voor de speciale nieuwsbrief! 
Kunstpodium T herkent en ondersteunt kunsttalent met kennisuitwisseling en experiment.
Contactgegevens
contact@kunstpodium-t.com
communicatie@kunstpodium-t.com

Klaartje Esch, Managing Director
06-18081128