Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cowboys & Aliens: Showhouse JayJay at Kunstpodium T

12 september, 2019 @ 8:00 pm - 6 oktober, 2019 @ 5:00 pm

Kunstenaars Heidi Ukkonen (ZWE) en Ralf Kokke (NL) van Showhouse JayJay hebben op uitnodiging van Kunstpodium T  Kristien Dirkx (BE), David Noro (DEN), Johanna Kristbjorgsigurardottir (ICE), Tom Volkaert (BE), Mila Xin Yue (CH) & Koen Taselaar (NL) gevraagd mee te doen aan Cowboys and Aliens. De tentoonstelling zal kunstenaars tonen die ondanks de uiteenlopende disciplines en verschillende achtergronden elkaar in hun werken versterken en aanvullen. In deze show worden grenzen aan de kant gezet en ingeruild voor een ongedwongen stemming.
Heidi en Ralf hebben Showhouse JayJay opgezet met als doel medekunstenaars op een toegankelijke wijze te betrekken bij het opzetten en organiseren van tentoonstellingen. Zij willen de samenwerking aangaan met galleriehouders, curatoren en kunstverzamelaars en werken met kunstinstellingen in binnen- en buitenland. Heidi en Ralf willen een groot kunstpubliek creeëren om en een brug te vormen van kunstenaars en verzamelaars.
Cowboys and Aliens zal geopend worden op donderdag 12 september om 20.00 en zal getoont worden tot en met zondag 6 oktober. Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen Showhouse JayJay kun je ze volgen op Instagram @Showhouse_jayjay

Gegevens

Begin:
12 september, 2019 @ 8:00 pm
Einde:
6 oktober, 2019 @ 5:00 pm

Organisator

Showhouse JayJay
Telefoon:
+32 479 82 90 57
Site:
https://www.facebook.com/ShowhouseJayJay/

Locatie

Kunstpodium T Tilburg
Noordstraat 105
Tilburg, North-Brabant 5038 EH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0639825649
Site:
www.kunstpodium-t.com