Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Join the Reunion expositie

14 september @ 1:00 pm - 14 oktober @ 7:00 pm

Kunstpodium T is jarig! In 2018 blazen wij tien kaarsjes uit. Om deze mijlpaal te vieren, gaan wij diverse speciale evenementen organiseren door het jaar heen. We sluiten deze feestelijke periode af met een grote knaller!

Om ons feestseizoen ter ere van ons tienjarig bestaan af te sluiten, organiseren wij een reünie-expositie in september 2018. Iedereen die in het verleden heeft meegedaan met het Leerling/Meester of Apprentice Master project in de laatste tien jaar is uitgenodigd om een werk in te sturen voor deze grootste tentoonstelling.

Heb jij in het verleden meegedaan met een project van KunstpodiumT? Dan nodigen wij jou graag uit om ‘join the pARTy’ en een recent of oud werk in te sturen voor deze expo! Laat ons weten know of je interesse hebt door een mail te sturen naar party@kunstpodium-t.com of vul hier het formulier in!

Wie kan deelnemen?
– Voormalige en huidige leerlingen en apprentices
– Voormalige en huidige meesters en masters
– Jaarmeesters zijn ook van harte uitgenodigd om hun werk in te sturen!
– Zelfs als je momenteel geen nieuw werk maakt, ben je nog steeds welkom om mee te doen!

Wat zijn de vereisten voor je voor het ingestuurde werk?
– Onderwerp en medium zijn niet belangrijk: hoe diverser, hoe beter!
– Je kunt ouder werk insturen, iets wat je recent hebt gemaakt of een experiment waar je nu mee aan de slag bent.
– Het werk van 3D zijn, maar moet aan een muur te bevestigen zijn (met enkele uitzonderingen).
– De maximale afmetingen is ongeveer 30x40cm; kleiner mag natuurlijk ook!
– Je kunt je werk weer ophalen tijdens de finissage op de laatste dag van de expositie. Er is geen budget voor transport en materiaal.
– Voel je vrij om werk te exposeren in onze tuin!

Je kunt het werk afleveren op zaterdagen of tijdens kantooruren, maar neem graag even van tevoren met ons contact op (contact@kunstpodium-t.com). Je kunt je werk ook per post sturen: dan sturen wij het terug na de finissage.

Je kunst zal tentoongesteld worden met andere werken in de expositieruimten in Kunstpodium T. Het doel van de expositie is om zoveel mogelijk kunstwerken van oud-deelnemers te laten zien, om ons netwerk te tonen en de impact van tien jaar Kunstpodium T.
Heb je zin om mee te doen? Laat ons weten of je wil meedoen via een e-mailtje naar party@kunstpodium-t.com en dan nemen we contact met je op!

IK DOE MEE!

In tegenstelling tot de rest van onze exposities, zal er geen feestelijke opening plaatsvinden aan het begin van de expositie op vrijdag 14 september. De tentoonstelling is wel gewoon open voor publiek deze dag. We zullen het eind van de expositie en van ons tienjarig jubileumseizoen afsluiten met een feestelijke finissage op zondag 14 oktober. Je bent welkom om langs te komen deze dag!

Foto: groep Apprentice Master #9: NEW!!! Daan den Houter, Matthew Lanning, Hannah Parikh, Bjorn Pauwels, Jeroen Schampers.

Bekijk het Facebook-evenement hier.

Gegevens

Begin:
14 september @ 1:00 pm
Einde:
14 oktober @ 7:00 pm
Evenement Categorie:

Organisator

Kunstpodium T | Apprentice Master
Telefoon:
06 18 08 11 28
E-mail:
contact@kunstpodium-t.com
Website:
www.kunstpodium-t.com

Locatie

Kunstpodium T Tilburg
Noordstraat 105
Tilburg, North-Brabant 5038 EH Nederland
+ Google Maps
Website:
www.kunstpodium-t.com