Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Finissage ‘Join the Reunion’

14 oktober @ 3:00 pm - 8:00 pm

Kunstpodium T is jarig! In 2018 vieren wij ons tienjarig bestaan met een aantal bijzondere activiteiten en tentoonstellingen. Als afsluiting organiseren wij de expositie ‘Join the Reunion’, waarbij alle 800 kunstenaars die de afgelopen tien jaar hebben deelgenomen aan het Leerling/Meester- of Apprentice Master-project van Kunstpodium T zijn uitgenodigd om hun werk te tonen.

Op zondag 14 oktober sluiten wij de expositie ‘Join the Reunion’ af met een feestelijke finissage. Tevens vieren wij de laatste dag van ons feestelijke seizoen ter ere van ons tienjarig bestaan. U bent van harte welkom om deze speciale dag bij te wonen! De finissage duurt van 15.00 tot 20.00.

De expositie is van 14 september tot en met 14 oktober te bezichtigen in Kunstpodium T op donderdagavond van 17.00 tot 21.00 en op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00. Er vindt geen opening plaats op 14 september; de expositie is dan gewoon op regulier tijdstip te bekijken.
Een greep uit de deelnemende kunstenaars: Iris Bouwmeester, René Korten, Merlijn van de Sande, Maria Gil Ulldemolins, Tyrell Kuipers, Lisette Schumacher, Kees Koomen, Chris Rijk, Maureen Jonker, Daan den Houter, Ana Pérez Valdés, Danielle Lemaire, Kira Fröse, Chantal Rens, Tommy van der Loo, Karin Peulen/RAW Collective, Melissa Downing, Jiska Huizing, Michelle Son, Nico Thöne, Anestis Ioannou, Iiris Sointu, Renée Verberne en Roos van den Oetelaar, Robin Gerris, Christiana van Lammeren, Karina Beumer en vele anderen! De volledige lijst van kunstenaars volgt snel.

Bezoek het Facebook-evenement hier.

Gegevens

Datum:
14 oktober
Tijd:
3:00 pm - 8:00 pm
Evenement Categorie:

Organisator

Kunstpodium T | Apprentice Master
Telefoon:
06 18 08 11 28
E-mail:
contact@kunstpodium-t.com
Website:
www.kunstpodium-t.com

Locatie

Kunstpodium T Tilburg
Noordstraat 105
Tilburg, North-Brabant 5038 EH Nederland
+ Google Maps
Website:
www.kunstpodium-t.com